Meld je nu aan voor deze speciale editie!

Op 13 december 2018 heb jij de mogelijkheid om deel te nemen aan ons unieke middagprogramma. Tijdens dit middagprogramma heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende workshops welke staan in het teken van de 3 D's: Data, Drive en Doen. Daarnaast kun je tijdens onze beurs kennismaken met allerlei interessante duurzame initiatieven, bedrijven en organisaties. Tot slot hebben we het plenaire gedeelte welke je absoluut niet mag missen met o.a. topsprekers zoals Ruud Veltenaar en Matthijs van Leeuwen.

In 2018 is de werkgroep Gemeenten in het leven geroepen voor het verbinden en inspireren van de verschillende gemeenten in Nederland die aan de slag willen met duurzaamheid. Het ministerie van IenW wil uiterlijk in 2030 volledig klimaat- en energieneutraal zijn. Staatssecretaris Van Veldhoven doet een oproep aan alle overheden om zich ook te laten certificeren. Van Veldhoven gaf symbolisch een estafettestokje door aan het ministerie van Economische Zaken en de gemeenten Harderwijk, Bronckhorst en Barneveld. Deze overheidsorganisaties volgen het voorbeeld van IenW en laten zich certificeren.

Wat kun je zoal verwachten?

Het is ons doel om de leukste en meest waardevolle CO2-reductie events van Nederland te organiseren. Geen nonsense of gebakken lucht, maar echte maatregelen die effect hebben! En dat gepresenteerd op een energieke wijze.

 1. Verschillende workshops in het teken van Data, Drive en Doen om beter aan de slag te kunnen met CO2-reductie en duurzaamheid;
 2. Een beurs met 20+ bedrijven (o.a. duurzame start-ups) die jou middels pilots, diensten en producten kunnen helpen met het behalen van je duurzaamheidsdoelstelling;
 3. Bekende sprekers die zorgen voor inspiratie, inzicht en kennis;
 4. Een netwerkborrel met 250+ gelijkgestemde bedrijven;

Ruud Veltenaar
Deze lezing gaat over de duurzaamheidspioniers van de toekomst. Aan de hand van inspirerende voorbeelden uit diverse sectoren worden de deelnemers meegenomen naar de toekomst. Van sterk gerobotiseerde landbouw tot gratis groene energie.

Matthijs van Leeuwen
Ook verwelkomen wij wetenschappelijk adviseur Matthijs van Leeuwen. Gedrag speelt een sleutelrol in bijna alle maatschappelijke problemen, en dus ook bij vervuiling en CO2-uitstoot. We bespreken concrete, bewezen en soms verrassende technieken om gedrag te beïnvloeden. Ten slotte vertalen we de wetenschap van gedrag naar jouw praktijk: hoe kun je gedragsverandering realiseren in jouw werkveld?

De locatie van het is event is:
Landgoed de Horst
De Horst 1
3971 KR Driebergen

Het event wordt gehouden in het Maitland van Landgoed de Horst.

Routebeschrijving Landgoed De Horst
Plattegrond Landgoed de Horst

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Waarom aanmelden?

 • Ontmoet gelijkgestemden met een duurzaam hart en klimaatneutrale ambitie
 • Word uitgedaagd door bewezen duurzame maatregelen met positieve business case!
 • Geniet van verrassingen, inspiratie en meer!
 • Ontdek hoe duurzaamheid grote financiële voordelen kan hebben voor je bedrijf

Schrijf je in voor ons event

Volgende event

Lidmaatschap

LET OP: zijn jullie al lid van de stichting? Dan meld je je via het besloten ledengedeelte aan voor het eerstvolgende event.

Wil je meteen lid worden?

Contactgegevens:

Organisatie
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres
Mobiele telefoonnummer
Het allerleukste CO2 reductie initiatief van nederland
Het allerleukste CO2 reductie
 initiatief van Nederland