Het duurzaamste bedrijf van Nederland 2021

70+

Genomineerden
1
Vakjury prijs
1
Publiekswinnaar
1

Winnaar ambitieprijs

De juryprijs 2021

TSN Groen door de vakjury verkozen als duurzaamste bedrijf van Nederland!

TSN Groen mag zich, namens de vakjury, officieel het ‘Duurzaamste Bedrijf van Nederland 2021’ noemen. Tijdens het online event van stichting Nederland CO2 Neutraal, dat op 22 maart 2022 werd gehouden, nam algemeen directeur Andries Vlot deze prijs met trots in ontvangst.


Juryprijs

TSN Groen is door de vakjury verkozen als ‘Duurzaamste Bedrijf van Nederland’ 2021. Een prijs die zij absoluut verdienen.


Tot in de haarvaten heeft TSN Groen het verduurzamen opgenomen in haar organisatie en dat is uniek in de wereld van transport. Het getuigt van visie maar vooral van lef. Dat laatste is onder andere te zien in de belangrijke investering die ze gedaan hebben in elektrisch vervoer en in de activiteiten om zorg te dragen voor het welzijn van de chauffeurs. Hiermee zet TSN Groen de standaard voor de branche en is hun impact enorm.


Stichting Nederland CO2 Neutraal wilt TSN Groen van harte feliciteren met het behalen van deze titel en moedigt ze aan het goede voorbeeld te blijven geven!

De ambitieprijs 2021

De Nieuwe Graanschuur officieel de winnaar van de nieuwe ambitieprijs!

De Nieuwe Graanschuur uit Amersfoort mag zich officieel de winnaar van de nieuwe ambitieprijs noemen. Tijdens het online event van stichting Nederland CO2 Neutraal, dat op 22 maart 2022 werd gehouden, werd deze met trots in ontvangst genomen.


Ambitieprijs

Dit jaar heeft de organisatie een extra prijs toegevoegd, de ambitieprijs. Vaak worden kleinschalige bedrijven over het hoofd gezien doordat hun impact minder groot lijkt, maar meestal hebben deze bedrijven de beste initiatieven en ideeën. Stichting Nederland CO2 Neutraal wil met het uitreiken van de ambitieprijs deze bedrijven toch belonen.


Op 22 maart is De Nieuwe Graanschuur verkozen als winnaar van deze prijs. De Nieuwe Graanschuur is een winkel met biologische producten, zo veel mogelijk uit de streek, verpakkingsarm en met zo min mogelijk verspilling. De winkel in Amersfoort is het eerste project van Coöperatie de Nieuwe Graanschuur, die zich tot doel heeft gesteld lokale biologische productie en verpakkingsarm werken te stimuleren.


Stichting Nederland CO2 Neutraal wilt De Nieuwe Graanschuur van harte feliciteren met het winnen van deze prijs en hoopt in de toekomst op een verdere uitbreiding van hun duurzame ambities.

De publieksprijs 2021

Infinity Repair door het publiek verkozen als duurzaamste bedrijf van Nederland 2021!

Infinity Repair mag zich door het publiek gekozen, “het duurzaamste bedrijf van Nederland 2021” noemen. Tijdens het online eindejaarsevent van stichting Nederland CO2 Neutraal, dat in december 2021 werd gehouden nam algemeen directeur Nico Heijmen deze prijs met trots in ontvangst. Stichting Nederland CO2 Neutraal reikt jaarlijks de prijs uit voor het ‘Duurzaamste bedrijf van Nederland” om het bedrijfsleven een extra stimulans te geven op het gebied van duurzaam ondernemen.


Publieksprijs

Infinity Repair is in 2021 door het publiek verkozen als duurzaamste bedrijf van Nederland 2021. Een prijs die zij absoluut verdienen. Infinity Repair richt zich volledig op het duurzaam herstellen van houten kozijnen. Voor Infinity Repair is niet alleen het deelelement een duurzaam product, maar wordt ook bespaard in het proces voorafgaand aan de productie en in de montage van het deelelement.


Gezien dit specialistische werk en de duurzame resultaten die zij hiermee behalen is dit natuurlijk een terechte winnaar van de titel.

Stichting Nederland CO2 Neutraal wil Infinity Repair van harte feliciteren met het behalen van deze titel en moedigt Infinity Repair aan om door te gaan met de verdere uitbreiding van alle duurzame activiteiten binnen de organisatie.

Over Nederland CO2 Neutraal

Steeds meer bedrijven in Nederland zijn zich bewust van de noodzaak van duurzaam ondernemen. Stichting Nederland CO2 Neutraal inspireert én helpt hen om uit te groeien tot een klimaat neutrale onderneming: schoner en minder afhankelijk van fossiele brandstoffen, met respect voor mens en milieu.


Om dit doel kracht bij te zetten organiseert stichting Nederland CO2 Neutraal jaarlijks vier inspirerende events om mensen te motiveren, maar vooral inspireren om verdere stappen te maken op het gebied van duurzaam ondernemen.

De vakjury