Hét meest inspirerende event over duurzaamheid van Nederland!

"Duurzame gedragsverandering"

16 juni 2022 in het Flint Theater & Congressen in Amersfoort

JA! Ik ben erbij op 16 juni!24.200+

Bezoekers gingen je voor

250+

Vaste leden

56+

Events georganiseerd

Op 16 juni mogen we éindelijk weer een fysiek event organiseren! Meld je daarom aan voor ons live event van stichting Nederland CO2 Neutraal via de bovenstaande aanmeldingsbutton. Het programma is waardevoller dan ooit te voren en we gaan er ons beste event van de laatste jaren van maken. Het is namelijk ook nog ons jubileum event!


Het event staat compleet in het teken van (duurzame) gedragsverandering om daadwerkelijk stappen te kunnen maken binnen de verduurzaming van jouw organisatie. Ben jij er klaar voor?


Tijdens ons plenaire event hebben we maar liefst twee hoofdsprekers! We hebben namelijk Ruud Koornstra die komt spreken over zijn kijk op duurzaamheid en waarom dit helemaal niet 'duur' hoeft te zijn. Daarnaast komt Ayca Szapora ons vertellen hoe je duurzame gedragsverandering binnen je organisatie teweeg kan brengen. 

Meld je hier aan voor ons event op 16 juni!

Programma 

Het programma voor 16 juni 2022

12:00 – 13:15 Lunch exclusief programma (Exclusief voor leden)

13:30 – 15:00 Workshops (Exclusief voor leden)

15:30 – 17:30 Plenair event met onze dagvoorzitters Nick en Thijs, Ayca Szapora en Ruud Koornsta

17:30 – 19:30 Foodparade/ Walking dinner 

Event details

Datum

16 juni 2022

Kosten

€67,00

(Gratis voor leden)

Tijden

12:00 – 13:15 Lunch exclusief programma (exclusief  voor leden)

13:30 – 15:00 Workshops (exclusief voor leden)

15:30 – 17:30 Plenair event

17:30 – 19:30 Foodparade / Walking dinner

Locatie

Flint Theater & Congressen

Coninckstraat 60, 3811 WK Amersfoort

Claim jij je stoel op 16 juni in dit theater?

JA! Ik wil een stoel reserveren in het theater!

Deze sprekers gaan jou inspireren op 16 juni

Duurzaam kwartier

Onze vaste dagvoorzitters Nick van Moerkerk en Thijs Lindhout (oprichters stichting Nederland CO2 Neutraal) brengen je zoals gewoonlijk weer op de hoogte van de meest interessante nieuwtjes op het gebied van duurzaamheid. Daarnaast vervullen de dagvoorzitters tijdens dit event een speciale rol.. Hierover later meer!

Ayca Szapora

Ayca Szapora

Ayca Szapora is neurowetenschapper, cognitief psycholoog, zelf-realisatiecoach en bedrijfskundige met een Black Belt in Lean & Six Sigma.

Doen je collega’s, medewerkers, leidinggevenden of klanten niet altijd wat jij wilt? Ayca legt je uit hoe dat komt en hoe je dat kunt veranderen.


Ayca neemt je op energieke en humoristische wijze mee in de wondere werking van het brein en laat je de trucjes zien die je hersenen met je uithalen. Ze legt uit wat de meest effectieve manier is om te communiceren, hoe je verbinding kunt maken en hoe je gedrag van jezelf en anderen kunt veranderen.


Hoe kun je duurzame gedragsverandering binnen je organisatie teweeg brengen? Hoe zorg je ervoor dat mensen intrinsiek gemotiveerd worden om hier hun gedrag op aan te passen? Daar kom je tijdens deze lezing achter!

Ruud koornstra

Ruud Koornstra

Ondernemerschap, politiek, duurzaamheid. Ruud Koornstra weet er alles van, uit eigen ervaring. Hij liet zich tegen wil en dank door Mark Rutte inhuren als onbezoldigd ‘Energiecommissaris’. In die rol brengt Koornstra vernieuwers en beleidsmakers bij elkaar. Dat er nog bergen werk verzet moeten worden voor een succesvolle energietransitie, is zijn drijfveer.


Tijdens de lezing van Ruud ontdek je dat duurzaamheid niet ‘duur' hoeft te zijn. Hij noemt tal van voorbeelden van win-win-win situaties. Dit inspireert je om ook deze kansen voor jouw organisatie te zien en te pakken!

Een kleine sfeerimpressie van voorgaande succesvolle events

Deze (top)sprekers stonden voorgaande events op ons podium

Niet alleen wij zijn enthousiast, onze bezoekers ook

Gepassioneerde adviseurs!

"Een jonge, frisse club, maar toch zeer ervaren in de materie. De medewerkers van Nederland CO2 Neutraal brengen de informatie op een energieke manier over."

Vincent van de Kraats -                                    Klaver Giant Groep

Altijd een geslaagde bijeenkomt!

"Weer een enthousiasmerend event met inspirerende en spraakmakende sprekers! Complimenten & bedankt."


Marcel Splinter -                               Brainworm

Inspirerende sprekers! 

 "Altijd inspirerende sprekers met leuke en nieuwe invalshoeken!"Jan Verbeek -                                                  BP Nederland