Event: Duurzame Bewustwording

Als podcast luisteraar heb je de mogelijkheid om hier kosteloos bij te zijn!

Ontdek alles over Duurzame Bewustwording in één middag!

Ons vorige event met als thema duurzame gedragsverandering was een groot succes. Daarom is het thema van ons komende event duurzame bewustwording. Want bewustwording leidt tot verandering!


Als vaste luisteraar van De Duurzame Podcast belonen we je met 100% korting! Dit geldt alleen voor de eerste 50 aanmeldingen. Dus wees er snel bij. De normale ticketprijs is € 197 excl. BTW


Ontdek onderstaand wat je in elk geval van dit event kunt verwachten:


  • Dagvoorzitters Nick & Thijs nemen je mee in de nieuwste fabels & feiten uit 'duurzaamheidsland'. Allemaal binnen het thema duurzame bewustwording.
  • Joyce de Ruiter zal een inspirerende keynote verzorgen over omgaan met verandering. Joyce heeft een adembenemend persoonlijk verhaal. En zal je vanuit hier inspireren.
  • Uiteraard zullen we de link leggen naar duurzaamheid. Het uitrollen van een succesvol duurzaam beleid gaat namelijk niet zonder tegenslagen. Hoe blijf je positief wanneer de resultaten tegenvallen? Hoe kun je elk obstakel overwinnen? Dat ontdek je tijdens deze middag. 
  • We beloven je nog twee andere inspirerende sprekers met inhoudelijke voorbeelden. Zodat je gegarandeerd met concrete tips naar huis gaat. Deze sprekers worden later bekend gemaakt.
  • Behalve inspiratie vanaf het podium, wordt je ook geïnspireerd door de mede-deelnemers. Meer dan 300 mensen zullen aanwezig zijn op dit event. Allen met een duurzame functie binnen hun bedrijf. 
  • De uitgebreide borrel achteraf biedt genoeg gelegenheid om met deze mensen van gedachten te wisselen, van elkaar te leren en te netwerken. 
  • Last but not least: op onze events beloven we ENERGIE. Wij vinden dat duurzaamheid LEUK moet zijn. Heb je behoefte aan een saai congres met 'powerpoint sprekers'? Dan moet je niet bij ons zijn. Wil je op een energieke en leuke manier geïnspireerd raken om nog meer stappen te zetten richting duurzaamheid binnen je bedrijf? Dan is dit de plek waar je wil zijn op dinsdagmiddag 27 september.

Praktische informatie

Datum

Dinsdag 27 september 2022

Kosten

€ 197 excl. BTW

Kosteloos voor de eerste 50 aanmeldingen. Gebruik de couponcode die je hoort in de podcast!

Tijdstip

Inloop | 14.30 – 15.00 uur 

Event | 15.00 – 17.00 uur 

Duurzame borrel | 17.00 uur 

Locatie

Flint Theater

Coninckstraat 60, 3811 WK Amersfoort

Let op! Energie gegarandeerd.

Wij houden niet van saaie events. Duurzaamheid = leuk. Dat is waar wij voor staan. Hoe meer energie je krijgt van onze events, hoe meer zin je hebt om keihard binnen je organisatie aan de slag te gaan met duurzaamheid. Dat is waar wij in geloven. Klinkt dit al muziek in de oren? Wees er dan bij!

Klik op onderstaande button en check of je nog op tijd bent 🔥🔥

Foto van event op 9 december - alle sprekers en medewerkers van stichting Nederland CO2 Neutraal