Duurzame Bewustwording

Dinsdag 27 september 2022 | het Flint Theater & Congressen in Amersfoort

JA! Ik ben erbij op 27 september!31.410+

Bezoekers gingen je voor

250+

Vaste leden

71+

Events georganiseerd

Event stichting Nederland CO2 Neutraal | Dinsdag 27 september

In het duurzaam ondernemen lopen we allemaal tegen obstakels aan. Hoe gaan we hiermee om en hoe spelen we in op de kansen die er wél zijn?


Tijdens ons event op dinsdag 27 september 2022 in Theater de Flint in Amersfoort gaan we jou hier alles over leren!

Ons event staat compleet in het teken van duurzame bewustwording omdat we jou in beweging willen zetten om wél stappen te nemen, ook al lijken deze soms onmogelijk. Duurzaam ondernemen betekent kansen creëren, zien en deze vervolgens benutten. Durf jij dit aan?


Dit event wordt compleet anders dan je van ons gewend bent. Nóg meer inspiratie, nog meer motivatie en sprekers die het op een hele andere en unieke manier aanpakken. Wij durven te garanderen dat dit beter wordt dan wat je van ons gewend bent.


Dit event is speciaal geschikt voor mensen die echt klaar zijn om duurzaamheid naar het next level te tillen. Wacht dus niet langer en claim nu je stoel in ons prachtige theater!


Programma:

Lunch (alleen voor onze leden) | 12:00 uur

Workshops (alleen voor onze leden) | 13:00 - 14:30

--------------

Plenair event | 15.00 – 17.00 uur 

(netwerk)borrel | 17.00+ uur 


Ben jij erbij? Meld je dan aan via de onderstaande button.

Claim nu jouw stoel in het theater! 

Meld je hieronder aan voor het event. Gratis deelname voor de eerste 100 aanmeldingen.

Datum

Dinsdag 27 september 2022

Kosten

€197,- (Gratis voor leden)

Tijden

Plenair event | 15.00 – 17.00 uur 

(netwerk)borrel | 17.00+ uur 

Locatie

Flint Theater & Congressen

Coninckstraat 60, 3811 WK Amersfoort

Hoofdspreker

Joyce de Ruiter: Leiden in verandering

Langzaam verliest ze haar twee zintuigen waarmee ze communiceert en zelfstandig kan functioneren. Ze leeft in een continu veranderproces met de keuze: hoe ga ik hier mee om?


Veranderingen krijgen we allemaal op ons pad, zowel in ons werk als in ons persoonlijke leven. Hoe geef jij leiding aan verandering, zowel die van jezelf als van anderen? Kies je ervoor om je te laten leiden door angst? Wacht je tot de noodzaak voor jou beslist? Óf neem je zelf het initiatief en de leiding over jouw eigen toekomst?


Kortom: hoe wendbaar ben jij?

Klimaatpsycholoog

Niels de Boer: Homo Sapiens in Crisis

De mensheid heeft enorme prestaties bereikt. We zijn tot grootste dingen in staat. Wat is daarbij onze kracht? En hoe kunnen we die inzetten voor de huidige crisis? 


Klimaatpsycholoog Niels de Boer leert je opnieuw kennis te maken met jezelf en je mede-mens. Hij wijst je op je kwaliteiten die je kunt inzetten voor een duurzame wereld. Maar legt ook uit welke beperkingen we hebben door ons brein.

Over stichting Nederland CO2 Neutraal

Steeds meer organisaties zien de noodzaak van duurzaam en verantwoord ondernemen in. Stichting Nederland CO2 Neutraal stimuleert en ondersteunt hen om uit te groeien tot een klimaat neutrale onderneming: schoner en minder afhankelijk van fossiele brandstoffen, met respect voor mens en milieu.


Elk kwartaal organiseren we een uniek event voor organisaties die actief aan de slag willen met CO2-reductie en duurzaam ondernemen.


Inmiddels telt onze stichting meer dan 250 enthousiaste bedrijven die als lid vier keer per jaar mogen deelnemen aan onze waardevolle workshops en inspiratie mogen opdoen tijdens het plenaire event. 


Interesse? Kom sfeerproeven en woon ons plenaire programma bij. Dit keer met het thema Duurzame Bewustwording!

Niet alleen wij zijn enthousiast, onze bezoekers ook

Gepassioneerde adviseurs!

"Een jonge, frisse club, maar toch zeer ervaren in de materie. De medewerkers van Nederland CO2 Neutraal brengen de informatie op een energieke manier over."

Vincent van de Kraats -                                    Klaver Giant Groep

Altijd een geslaagde bijeenkomt!

"Weer een enthousiasmerend event met inspirerende en spraakmakende sprekers! Complimenten & bedankt."


Marcel Splinter -                               Brainworm

Inspirerende sprekers! 

 "Altijd inspirerende sprekers met leuke en nieuwe invalshoeken!"Jan Verbeek -                                                  BP Nederland