Event: Duurzame Bewustwording

Verander je organisatie van binnenuit en behaal je duurzame doelen.

Een sfeerimpressie van ons vorige event

Hoe komt het dat we wel willen veranderen, maar het vaak niet lukt?

Welke eigenschap van de mens zit ons in de weg bij het behalen van duurzame doelen?

Hoe kun je dit doorbreken? Zodat de hele organisatie gemotiveerd is en duurzaamheid leuk wordt?


Antwoorden op deze vragen ontdek je tijdens ons volgende event. Wat je van dit event kunt verwachten:


  • Dagvoorzitters Nick & Thijs nemen je mee in de nieuwste fabels & feiten uit 'duurzaamheidsland'. Allemaal binnen het thema duurzame bewustwording.
  • Joyce de Ruiter zal een inspirerende keynote verzorgen over omgaan met verandering. Joyce heeft een adembenemend verhaal. En zal je vanuit haar persoonlijke ervaring inspireren.
  • We leggen de link leggen naar duurzaamheid. De transitie naar een CO2 neutrale organisatie vraagt om een grote verandering. Hoe pak je deze verandering aan? Dat ontdek je tijdens deze middag. 
  • Klimaatcoach Niels de Boer deelt welke eigenschap van de mens essentieel is om de strijd tegen de opwarming van de aarde te winnen.
  • Behalve inspiratie vanaf het podium, wordt je ook geïnspireerd door de mede-deelnemers. Meer dan 300 mensen zullen aanwezig zijn op dit event. Allen met een duurzame functie binnen hun bedrijf. 
  • De uitgebreide borrel achteraf biedt genoeg gelegenheid om met deze mensen van gedachten te wisselen, van elkaar te leren en te netwerken. 
  • Last but not least: op onze events beloven we ENERGIE. Wij vinden dat duurzaamheid LEUK moet zijn. Heb je behoefte aan een saai congres met 'powerpoint sprekers'? Dan moet je niet bij ons zijn. Wil je op een energieke en leuke manier geïnspireerd raken om nog meer stappen te zetten richting duurzaamheid binnen je bedrijf? Dan nodigen we je van harte uit op ons event.

Het is echt onwijs gaaf wat jullie hebben neergezet! Graag nog meer van dit :) 
Jorren - Studio Future Focus
Super goed georganiseerd, complimenten ook voor de gezonde snacks op de bar, alles voor duurzaamheid! :)
Emma Hafkamp - Praktijk LUX
Bedankt voor de inspirerende middag!
Mirjam Kiestra - Stayokay

Praktische informatie

Datum

Dinsdag 27 september 2022

Kosten

€ 197 excl. BTW

Tijdstip

Lunch (alleen voor NCN leden) | Aanvang om 11.30

Start workshops (alleen voor NCN leden) | 13.00 -  14:30 


Inloop plenair | 14.30 – 15.00 uur 

Plenair event | 15.00 – 17.00 uur 

Duurzame borrel | 17.00 uur 

Locatie

Flint Theater

Coninckstraat 60, 3811 WK Amersfoort

Let op! Energie gegarandeerd.

Wij houden niet van saaie events. Duurzaamheid = leuk. Dat is waar wij voor staan. Hoe meer energie je krijgt van onze events, hoe meer zin je hebt om keihard binnen je organisatie aan de slag te gaan met duurzaamheid. Dat is waar wij in geloven. Klinkt dit al muziek in de oren? Wees er dan bij!

Hoofdspreker

Joyce de Ruiter: Leiden in verandering

Langzaam verliest ze haar twee zintuigen waarmee ze communiceert en zelfstandig kan functioneren. Ze leeft in een continu veranderproces met de keuze: hoe ga ik hier mee om?


Veranderingen krijgen we allemaal op ons pad, zowel in ons werk als in ons persoonlijke leven. Hoe geef jij leiding aan verandering, zowel die van jezelf als van anderen? Kies je ervoor om je te laten leiden door angst? Wacht je tot de noodzaak voor jou beslist? Óf neem je zelf het initiatief en de leiding over jouw eigen toekomst?


Kortom: hoe wendbaar ben jij?

Klimaatpsycholoog

Niels de Boer: Homo Sapiens in Crisis

De mensheid heeft enorme prestaties bereikt. We zijn tot grootste dingen in staat. Wat is daarbij onze kracht? En hoe kunnen we die inzetten voor de huidige crisis? 


Klimaatpsycholoog Niels de Boer leert je opnieuw kennis te maken met jezelf en je mede-mens. Hij wijst je op je kwaliteiten die je kunt inzetten voor een duurzame wereld. Maar legt ook uit welke beperkingen we hebben door ons brein.

Over stichting Nederland CO2 Neutraal

Steeds meer organisaties zien de noodzaak van duurzaam en verantwoord ondernemen in. Stichting Nederland CO2 Neutraal stimuleert en ondersteunt hen om uit te groeien tot een klimaat neutrale onderneming: schoner en minder afhankelijk van fossiele brandstoffen, met respect voor mens en milieu.


Elk kwartaal organiseren we een uniek event voor organisaties die actief aan de slag willen met CO2-reductie en duurzaam ondernemen.


Inmiddels telt onze stichting meer dan 250 enthousiaste bedrijven die als lid vier keer per jaar mogen deelnemen aan onze waardevolle workshops en inspiratie mogen opdoen tijdens het plenaire event. 


Interesse? Kom sfeerproeven en woon ons plenaire programma bij. Dit keer met het thema Duurzame Bewustwording!

Niet alleen wij zijn enthousiast, onze bezoekers ook

Gepassioneerde adviseurs!

"Een jonge, frisse club, maar toch zeer ervaren in de materie. De medewerkers van Nederland CO2 Neutraal brengen de informatie op een energieke manier over."

Vincent van de Kraats -                                    Klaver Giant Groep

Altijd een geslaagde bijeenkomt!

"Weer een enthousiasmerend event met inspirerende en spraakmakende sprekers! Complimenten & bedankt."


Marcel Splinter -                               Brainworm

Inspirerende sprekers! 

 "Altijd inspirerende sprekers met leuke en nieuwe invalshoeken!"Jan Verbeek -                                                  BP Nederland

Foto van event op 9 december - alle sprekers en medewerkers van stichting Nederland CO2 Neutraal