Meld je nu aan voor dit unieke event!

Zet donderdagmiddag 20 september 2018 in je agenda. Want bij deze ben je uitgenodigd om deel te nemen aan hét event waarin je kennis en inspiratie op doet om binnen je bedrijf met CO2-reductie en duurzaamheid aan de slag te gaan. Je kunt je direct kosteloos aanmelden middels onderstaand formulier.

Pijl_2.png

In 2018 is de werkgroep Gemeenten in het leven geroepen voor het verbinden en inspireren van de verschillende gemeenten in Nederland die aan de slag willen met duurzaamheid. Het ministerie van IenW wil uiterlijk in 2030 volledig klimaat- en energieneutraal zijn. Staatssecretaris Van Veldhoven doet een oproep aan alle overheden om zich ook te laten certificeren. Van Veldhoven gaf symbolisch een estafettestokje door aan het ministerie van Economische Zaken en de gemeenten Harderwijk, Bronckhorst en Barneveld. Deze overheidsorganisaties volgen het voorbeeld van IenW en laten zich certificeren.

Wat kun je zoal verwachten?

Het is ons doel om de leukste en meest waardevolle CO2-reductie events van Nederland te organiseren. Geen nonsense of gebakken lucht, maar echte maatregelen die effect hebben! En dat gepresenteerd op een energieke wijze.

Op 20 september 2018 organiseert Nederland CO2 Neutraal een bijeenkomst op Landgoed de Horst in Driebergen. Tijdens de ochtendbijeenkomst komt de gemeenten werkgroep samen onder begeleiding van duurzaamheidsadviseur Marjan Kloos en vertelt gemeente Renkum meer over het traject wat zij hebben doorlopen op de CO2-Prestatieladder.

Jan Terlouw zal komen spreken tijdens ons middagprogramma. Jan Terlouw is een fysicus, schrijver en voormalig politicus. Een duurzame wereld. Dat is de droom en missie van Jan Terlouw. Weinigen hebben een visie over duurzaamheid ontwikkeld vanuit zo’n brede achtergrond als Jan Terlouw. Hij studeerde wis- en natuurkunde en promoveerde op onderzoek naar kernfusie. Na jaren van onderzoek werd hij politicus en schrijver. Hij was in de Tweede Kamer fractievoorzitter voor D’66. Hij was minister van Economische Zaken en vice-premier in het tweede en derde kabinet Van Agt. Later werd hij Commissaris voor de Koningin in Gelderland en senator in de Eerste Kamer.

De locatie van het is event is:
Landgoed de Horst
De Horst 1
3971 KR Driebergen

Het event wordt gehouden in het Maitland van Landgoed de Horst.

Routebeschrijving Landgoed De Horst

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Waarom aanmelden?

  • Ontmoet gelijkgestemden met een duurzaam hart en klimaatneutrale ambitie
  • Word uitgedaagd door bewezen duurzame maatregelen met positieve business case!
  • Geniet van verrassingen, inspiratie en meer!
  • Ontdek hoe duurzaamheid grote financiële voordelen kan hebben voor je bedrijf

Schrijf je in voor ons event

Volgende event

Lidmaatschap

Wil je meteen lid worden?

Contactgegevens:

Organisatie
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres
Mobiele telefoonnummer
Het allerleukste CO2 reductie initiatief van nederland
Het allerleukste CO2 reductie
 initiatief van Nederland