Group 32 Created with Sketch.

Gratis bijwonen of meteen lid worden

Bij deze ben je uitgenodigd om kosteloos deel te nemen aan hét event waarin je kennis en inspiratie op doet om binnen je bedrijf met CO2-reductie aan de slag te gaan. Je kunt je direct aanmelden middels onderstaand formulier. Of lees gerust even door en ontdek waarom dit hét event voor jou is. Als je al overtuigd bent kun je ook aangeven om direct lid te worden.

Wat kun je zoals verwachten?

Thijs Lindhout is de oprichter van Stichting Nederland CO2 Neutraal. Met zijn team begeleidt hij honderden bedrijven - van MKB tot grootbedrijf - bij het reduceren van hun CO2-uitstoot. Veel van deze bedrijven hebben behoefte om kennis te delen en vooral ook nieuwe inzichten op te doen. Daar ging het mis; Thijs kwam tot de ontdekking dat er weinig geschikte bijeenkomsten zijn over duurzaamheid in het bedrijfsleven die écht inspirerend zijn en die ook nog eens leuk zijn.

Daarom heeft Thijs besloten om een eigen duurzame stichting op te richten met één doel: het allerleukste CO2 reductie initiatief van Nederland worden. Vol waarde, inspiratie, tips en nieuwe inzichten waar je direct mee aan de slag kan. En dat is gelukt. Nederland CO2 Neutraal staat bekend om haar energieke en inspirerende events.

  • 1
  • 2
  • 3

Waarom aanmelden?

  • Ontmoet gelijkgestemden met een duurzaam hart en klimaatneutrale ambitie
  • Word uitgedaagd om echt aan de slag te gaan met CO2-reductie
  • Onze events zitten vol verrassingen, inspiratie en meer!

Schrijf je in voor ons event

Volgende event

Deze speciale editie vindt plaats in Burgers' Zoo en kost - in tegenstelling tot onze reguliere bijeenkomsten - € 47,- excl. btw om bij te wonen.

Lidmaatschap

Wil je meteen lid worden?

Organisatie

Organisatie
Adres
Postcode
Plaats

Contactpersoon

Aanhef
Voorletters
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres
Telefoonnummer
Het allerleukste CO2 reductie
 initiatief van Nederland
Het allerleukste CO2 reductie
 initiatief van Nederland