Meld je nu aan voor dit unieke event!

Zet donderdagmiddag 7 juni 2018 in je agenda. Want bij deze ben je uitgenodigd om deel te nemen aan hét event waarin je kennis en inspiratie op doet om binnen je bedrijf met CO2-reductie aan de slag te gaan. Je kunt je direct kosteloos aanmelden middels onderstaand formulier.

Op 7 juni reiken wij tevens de publieks- en juryprijs uit voor Het Duurzaamste Bedrijf van Nederland 2018! Stemmen op jouw favoriet is nog mogelijk tot 27 mei 2018. Klik hier om de genomineerde bedrijven te bekijken én om jouw stem uit te brengen, óf lees gerust even door en ontdek waarom dit hét event voor jou is.

Pijl_2.png

Wat kun je zoal verwachten?

Het is ons doel om de leukste en meest waardevolle CO2-reductie events van Nederland te organiseren. Geen nonsense of gebakken lucht, maar echte maatregelen die effect hebben! En dat gepresenteerd op een energieke wijze. Daarom hebben wij voor 7 juni weer twee unieke sprekers bereid gevonden om ons te inspireren:

Ad van Wijk
Ad van Wijk is duurzame energieondernemer en deeltijd Professor Future Energy Systems aan de TU Delft. Hij is eveneens verbonden aan KWR Water research institute, waar hij het onderzoeksprogramma Energie en Water vormgeeft. En hij is lid van de Noordelijke Innovation Board om de energietransitie te realiseren.

In 1984, was van Wijk mede-oprichter van het bedrijf Ecofys, later een onderdeel van Econcern. Van Wijk was de CEO van Econcern een bedrijf dat vele nieuwe duurzame energieproducten, diensten en projecten ontwikkelde. Voorbeelden zijn het 120 MW offshore windpark Prinses Amalia in de Noordzee, diverse multi-MW zonne-energieparken in Spanje en een bio-methanol fabriek in Nederland, de grootste tweede generatie biomassa plant in de wereld.

Van Wijk ontving vele belangrijke prijzen voor excellent ondernemerschap. Ondermeer werd hij verkozen tot de Nederlandse ondernemer van het jaar in 2007 en topman van het jaar in 2008.

De locatie van het is event is:
Landgoed de Horst
De Horst 1
3971 KR Driebergen

Het event wordt gehouden in het Maitland van Landgoed de Horst.

Routebeschrijving Landgoed De Horst

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4

Waarom aanmelden?

  • Ontmoet gelijkgestemden met een duurzaam hart en klimaatneutrale ambitie
  • Word uitgedaagd door bewezen duurzame maatregelen met positieve business case!
  • Geniet van verrassingen, inspiratie en meer!
  • Ontdek hoe duurzaamheid grote financiële voordelen kan hebben voor je bedrijf

Schrijf je in voor ons event

Volgende event

Lidmaatschap

Wil je meteen lid worden?

Contactgegevens:

Organisatie
Voornaam
Tussenvoegsel
Achternaam
E-mailadres
Mobiele telefoonnummer
Het allerleukste CO2 reductie initiatief van nederland
Het allerleukste CO2 reductie
 initiatief van Nederland