Word jij ook lid van Nederland CO2 Neutraal?

Wij zijn trots op onze leden. Stuk voor stuk zetten zij zich in voor verandering. Samen werken we aan een schone toekomst.

JA! Ik zet me actief in voor een duurzamere wereld en word lid!

Voordelen van het lidmaatschap

 • Door lid te worden van onze stichting voldoet je bedrijf direct aan de twee eisen van de CO2-Prestatieladder:
  Bij actieve deelname voldoe je aan de 3.D.1 eis.
  Als niveau 5-bedrijf voldoe je bij actief lidmaatschap aan de 5.C.1 eis.
 • Op elke bijeenkomst spreekt een bekende Nederlander of een andere inspirerende spreker. In het verleden deelden onder meer André Kuipers, Gerrit Hiemstra, Helga van Leur, Guido Weijers en Dolf Jansen hun visie en kennis met alle aanwezigen.
 • Géén saaie PowerPoint-presentaties! We laten je liever een proefrit maken in een duurzame sportauto of mag je je CO2-kennis testen tijdens de duurzame publieksquiz.
 • Dompel jezelf onder in een waardevol netwerk van bedrijven die werk maken van CO2-reductie en serieuze stappen zetten richting duurzaamheid. Hoe pakken zij het aan? Geen enkele reden om zelf het wiel uit te vinden!
 • Neem deel aan inspirerende workshops waarin je samen met andere leden verder nadenkt en brainstormt over CO2-reductie en duurzaamheid.
 • Tijdens het eindejaarsevent kiest een vakjury het duurzaamste bedrijf van Nederland. Daarnaast is er ook een publieksprijs waarbij het aanwezige publiek (jij dus!) het duurzaamste bedrijf kiest.
 • Na elk event ontvang je een uitgebreid verslag (zowel van de workshops als de plenaire middagbijeenkomst).
Effect op het gebied van duurzaamheid kunnen we enkel bereiken door samen te werken middels een zo groot mogelijk netwerk. We zetten ons met het gehele team van Nederland CO2 Neutraal dagelijks in om het platform uit te laten groeien tot het grootste van Nederland. Samen met jou kunnen we onze doelen verwezenlijken!
Anne-Christien Vrieling, manager stichting Nederland CO2 Neutraal

Ben jij klaar voor de volgende stap?

Een overzicht van onze leden

arrow_drop_up arrow_drop_down