Word jij onze projectleider?

Organiseer onze events van stichting Nederland CO2 Neutraal

31.410+

Bezoekers

250+

Vaste leden

71+

Events tot nu toe

Een sfeerimpressie van ons vorige event


Wil je bijdragen aan de verduurzaming van Nederland en krijg je energie van alles in goede banen leiden? Word dan de projectleider van Stichting Nederland CO2 Neutraal en bouw mee aan het leukste duurzame inspiratie platform van Nederland!


Vacature: projectleider bij stichting Nederland CO2 Neutraal


Over Stichting Nederland CO2 Neutraal

Duurzaamheid leuk maken! Dat is het doel van stichting Nederland CO2 Neutraal. We geloven erin dat de kans dat mensen en bedrijven in actie komen het grootste is als ze ergens energie van krijgen. Daarom organiseren we vier keer per jaar de meest energieke events over duurzaamheid. Hiermee inspireren we organisaties in Nederland om een positieve impact te maken.


De events vinden plaats in Flint Theater Amersfoort. Doorgaans komen er 400 bezoekers. Dit zijn veelal MVO managers van middelgrote bedrijven. De ambitie is om binnen twee jaar dit aantal te verdubbelen. We willen hét event / platform van Nederland worden omtrent duurzame inspiratie. Als je binnen een bedrijf iets doet met duurzaamheid, dan ken je ons. Dat is de ambitie.


Over de functie

We zoeken de allereerste fulltime medewerker van deze stichting. Iemand die zich verantwoordelijk voelt en het overzicht kan bewaren. De stichting wordt nu bezet door allerlei deeltijdfuncties. Zoals een eventmanager, marketingmanager en het driekoppige bestuur. In de nieuwe functie zal je je van A tot Z bezighouden met alle acties en taken van de stichting. Van het doen van ledenbeheer tot het regelen van sprekers. En van badges printen tot aftersales na de events. 


In eerste instantie werk je onder de vleugels van de marketingmanager en de eventmanager. Zij nemen de leiding en jij zorgt er achter de schermen voor dat alles netjes loopt. Wanneer je ambitieus bent kun je je opwerken naar projectleider en hoofdverantwoordelijke van de stichting. Dit heeft onze voorkeur. 


Over jou

Herken jij je in onderstaande kenmerken? Dan ga je deze functie heel leuk vinden en zijn wij op zoek naar jou!

  • Het overzicht kunnen bewaren
  • Ondernemerschap / oplossingsgerichtheid
  • Verantwoordelijkheidsgevoel
  • Positieve energie
  • Passie om de wereld een stukje beter te maken

 

Wat hebben wij te bieden?

Samenwerken in een energiek team. Veel vrijheid en gelegenheid om te leren en groeien. De functie is minimaal 32 uur per week, met een voorkeur voor 40 uur. Een marktconform salaris, 25 vakantiedagen en een goede work-life balance.

Word jij onze nieuwe projectleider? 

Super leuk! Laat hieronder je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wij houden niet van saaie events. Duurzaamheid = leuk. Dat is waar wij voor staan. Hoe meer energie je krijgt van onze events, hoe meer zin je hebt om keihard binnen je organisatie aan de slag te gaan met duurzaamheid. Dat is waar wij in geloven!

Gepassioneerde adviseurs!

"Een jonge, frisse club, maar toch zeer ervaren in de materie. De medewerkers van Nederland CO2 Neutraal brengen de informatie op een energieke manier over."

Vincent van de Kraats -                                    Klaver Giant Groep

Altijd een geslaagde bijeenkomt!

"Weer een enthousiasmerend event met inspirerende en spraakmakende sprekers! Complimenten & bedankt."


Marcel Splinter -                               Brainworm

Inspirerende sprekers! 

 "Altijd inspirerende sprekers met leuke en nieuwe invalshoeken!"Jan Verbeek -                                                  BP Nederland

Foto van event op 9 december - alle sprekers en medewerkers van stichting Nederland CO2 Neutraal
Interesse? Laat in 30 seconden je gegevens achter...