Maak een keuze uit 1 van deze 8 workshops
Voor het event op 8 december 2022

MVO real-life game

Ga mee op safari op zoek naar de CO2 monsters in jouw organisatie en leer spelenderwijs meer over MVO. Tijdens deze workshop kom je echt in beweging. Bespreek duurzame vraagstukken met conculega's en laat je inspireren. Je ontdekt dat duurzaamheid leuk kan zijn.


Gegeven door:

Sophie Wijnen

(De Duurzame Adviseurs)

100% Waterstof   (ALLEEN LEDEN)

Wat is waterstof? Je hoort er veel over, maar grote kans dat je niet precies weet welke impact dit kan hebben op je organisatie.

In deze workshop ontdek je hoe waterstof werkt, wat er nu al mogelijk is en hoe de toekomst er uit ziet.


Gegeven door:

Frank Mieters

(Alles over Waterstof)

Gedragsverandering

Hoe creëer je een 'duurzame' organisatiecultuur? Dat is waar deze workshop over gaat. Met een bijzonder gastoptreden van office manager Joy Hofman. Zij is het levende bewijs dat één enthousiaste medewerker een verschil kan maken!


Gegeven door:

Etienne Kreutzer

(Stendig-advies) +

Joy Hofman 

(BeFrank)

Duurzame life-style tips

Hoe duurzaam zijn de keuzes die je maakt in je privéleven? Maartje Bregman, auteur van 'De Kracht van Teruggeven', neemt je mee in hoe je duurzame keuzes kunt maken: van kleding en afval tot voeding en cosmetica.


Gegeven door:

Maartje Bregman

(Life of Maart)

De volgende stap: MVO en de SDG's

SDG Spel  
(ALLEEN LEDEN)

De Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties kunnen gezien worden als de werelddoelen voor een betere wereld in 2030. Steeds meer organisaties werken aan deze doelen en rapporteren over hun bijdrage. Ontdek tijdens deze workshop welke van de 17 SDG's het beste bij jouw organisatie passen.


Gegeven door:

Tessa Kramer

(Klimaatburgemeester)

Rapporteer over 'doing good'

MVO is niet alleen focus op winst, maar een brede blik op lange termijn-waardecreatie.

Deze verandering vraagt om nieuwe manieren van samenwerken. In deze workshop ontdek je hoe je emissies van afval, het gebruik van natuurlijke hulpbronnen, sociale aspecten en meer kunt integreren in je huidige management processen.


Gegeven door:

Wim Heuvelman

(Beezzz)

Energiemonitoring  

(ALLEEN LEDEN)

Met de huidige energieprijzen (en uiteraard de opwarming van de aarde) is energiemanagement belangrijker dan ooit. Tijdens deze workshop ga je aan de slag met het voorspellen, managen en inzichtelijk maken van je energieverbruik. De ideale basis om te kunnen reduceren en optimaliseren.


Gegeven door:

Siem Simonis

(Censo.live)

Circulaire oplossing voor bedrijfsafval

Afval als grondstof. Een kreet die je op veel plekken hoort. Helaas vaak mooier dan het in de praktijk is. Toch is het mogelijk! Door vraag & aanbod van afval en grondstoffen met elkaar in contact te brengen ontstaat een circulaire wereld zonder (bedrijfs)afval. Ontdek hoe dit voor jouw organisatie kan in deze workshop!


Gegeven door:

Kim van Doorn & 

Lisa Freudenthaler

(Seenons)

Praktische informatie

Donderdag 8 december 2022

Investering

€ 247 excl. BTW
Incl. lunch & borrel

Inloop + lunch | 12.00 – 13.00 uur 

Event | 13.00 – 17.00 uur 

Plenair & workshops

Duurzame borrel | 17.00 uur 

Flint Theater

Coninckstraat 60, 3811 WK Amersfoort

Ben je er bij?